Het was altijd al de regel dat ook voor pakketreizen vakanties vanaf Duitsland vaak goedkoper zijn! Ook vandaag is dit weer het geval. Ik heb op de website van Prijsvrij.nl een geweldige 8 daagse vakantie gevonden naar Griekenland. Een geweldige vakantie inclusief vluchten, transfer een top appartement met ontbijt voor maar €253 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je vanuit Dusseldorf op 10 mei. Vertrek je vanuit Nederland dan kost de reis €406 euro en dat is dus €153 per persoon meer voor de zelfde vakantie! Na aankomst op Corfu ga je per transfer naar het 4 sterren en met 7,9 beoordeeld: Century Resort waar je in een goed appartement een heerlijke vakantie zult hebben. Je verblijf hier op basis van logies en ontbijt en met het strand op maar 500 meter afstand en een geweldig zwembad zul je hier een heerlijke vakantie hebben.

Let wel op: Beschikbaarheid is beperkt en ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Artikelbild_Korfu_Bucht_Felsen

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

corfu duseldorf prijsvrij

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)