Gaat er iemand mee naar het prachtige eiland Corfu? Ik heb nu een hele goede 8-daagse aanbieding gevonden om hier te genieten van de zon, zee en het strand. Je kan hier nu al naar toe voor maar €223,- inclusief vluchten en hotel! (Op basis van een reis voor 2 personen)

Vertrekken doe je op 13 juni vanaf Eindhoven. In een kleine 3 uur vlieg je al naar dit eiland, waar je een eigen auto kan huren, een taxi kan nemen of bij het hotel een transfer kan boeken vanaf het treinstation. Je zal deze dagen verblijven in het 2-sterren Bella Vista Beach hotel. Dit hotel wordt door 94% van de gasten aangeraden en beschikt o.a. over verschillende bars en is gelegen naast het strand. 

Wie grijpt deze kans en gaat goedkoop genieten van 8 dagen Corfu? Boek snel, want beschikbaarheid is beperkt! Kan je niet op deze data? Op de website kan je eenvoudig de data aanpassen en kijken of er nog een kamer beschikbaar is.

Corfu island,Greece

Scherm Corfu

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)