Zo betaalbaar was een verre reis nooit! Dit zijn kansen die maar zelden langs komen. Voor een ongelofelijke €550 kan jij over een maand in het prachtige Costa Rica rondlopen. Deze deal kwam ik tegen op de website van Expedia en ik moet hem met iedereen delen. Wees er wel snel bij, er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Ga jij raften of kayakken? Bezoek je het liefst de spa of de golfbaan? Bij Hotel Luisiana kan het allemaal!

Je vliegt op 7 september vanaf Dusseldorf naar San Jose, met een overstap in Atlanta. Vandaar word je naar het hotel gebracht. Natuurlijk beschikt dit hotel over wifi en kabelinternet, hd-tv op de kamers en nog veel meer. Het restaurant Baton rouge is gespecialiseerd in Italiaanse gerechten en is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Vanaf het hotel kan je op allerlei manieren de Costa Ricaanse natuur verkennen. Per scooter, mountainbike of toch liever aan de wandel? Het kan allemaal en tijdelijk spotgoedkoop. Wees er snel bij!
Artikelbild_Costa_Rica_Wasserfall

Ga hier naar de deal! Kijk hier voor meer deals!

costarica

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)