Costa Rica is voor veel mensen een geweldige droombestemming. De geweldige natuur, mooiste stranden het heerlijke weer.. ik kan nog wel een tijdje zo door gaan! Gelukkig heb ik zojuist op de website van Expedia een geweldige deal gevonden met vluchten en verblijf voor ongelofelijke €588 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 18 mei vanuit Dusseldorf. Vliegen doe je heen met KLM en Delta Airlines en na aankomst verblijf je hier in het 3,5 sterren en met 80% beoordeeld: Cocoon Hotel in San Jose. Je slaapt hier op basis van logies en ontbijt en ook gratis wifi is inclusief. Het hotel is top gelegen in de stad en ook zeer geschikt voor kinderen.

Belangrijk: Beschikbaarheid is beperkt! Je kunt via Expedia ook gewoon los het ticket kopen op deze data of een ander hotel uitkiezen! Bij deze deal krijg je eerst een hogere prijs te zien maar als je door klikt dan zakt de prijs!

Artikelbild_Costa_Rica_Wasserfall

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Costa Rica deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)