Deze deal kwam ik tegen op de website van Expedia en ik moet hem met iedereen delen. Ga jij raften of kayakken? Bezoek je het liefst de spa of de golfbaan? Bij Hotel Luisiana kan het allemaal! Zo voordelig zag ik Costa Rica nog nooit voor deze ongelofelijke periode van 3 weken! Op de site van Expedia kom je soms hele mooie aanbiedingen tegen! Een 3+-sterren hotel met restaurant, zwembad, en nog veel meer. Het restaurant Baton rouge is gespecialiseerd in Italiaanse gerechten en is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Vanaf het hotel kan je op allerlei manieren de Costa Ricaanse natuur verkennen. Per scooter, mountainbike of toch liever aan de wandel? Het kan allemaal en tijdelijk spotgoedkoop.

Je vliegt op 4 november met Iberia vanaf Dusseldorf naar San Jose (Costa Rica). Vandaar raad ik je aan een taxi te nemen naar het hotel. Dit hotel is van alle mogelijke gemakken voorzien! De beoordeling van 1075 gasten is gemiddeld een 9,4(!).

Do I need to say more? Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

Artikelbild_Costa_Rica_Wasserfall

Prachtig Costa Rica! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-09-29 at 11.21.23 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)