Droomreis; eilandhoppen door de Caribbean

12-daagse cruise langs o.a. Sint Maarten en Puerto Rico inclusief retourvluchten naar Miami

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel MSC Seaside
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden Volpension
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1336,-

Is jouw droomreis naar witte bountystranden en palmbomen en vooral tropische temperaturen, maar kun je geen bestemming kiezen? Combineer dan de prachtigste eilanden in het Oostelijke gedeelte van de Caribbean met deze fantastische cruise! Je vertrekt vanuit Miami en vaart langs onder andere Sint Maarten, Puerto Rico en de Kaaimaneilanden. Jouw droomreis begint hier!

Miami cruise Bahamas

Cruise Oostelijke Caribbean

Jouw fantastische reis begint natuurlijk op het vliegveld! Vanuit Amsterdam vlieg je naar Miami waarvan 2 dagen na aankomst de droomcruise zal beginnen. Afhankelijk van de vertrekdatum, zul je naar onder andere Puerto Rico, de Kaaimaneilanden en Sint Maarten varen waarbij het mogelijk is om verschillende excursies bij te boeken. Wat staat je te wachten? Witte bountystranden, kraak helderblauwe wateren en een uiterst interessante mix van geschiedenis en cultuur! En natuurlijk niet geheel onbelangrijk, ultiem ontspannen en genieten! Kortom: een reis om nooit meer te vergeten!

Sint Maarten vakantie

MSC Seaside

De eerste 2 nachten en de laatste nacht van jouw reis verblijf je op het vaste land in Miami in het 4* Marriott Biscayne Bay hotel zodat je kan wennen aan de andere omgeving en je op kunt maken voor de cruise. Zeker aan te raden is om natuurlijk even op pad te gaan om Miami te ontdekken! Waar het natuurlijk om draait is het cruiseschip! Met de MSC Seaside cruise jij 7 nachten over de Caribische zee. Dit imposante cruiseschip beschikt over een unieke boulevard, de Waterfront Promenade, waar je kunt winkelen, eten en zonnen. Super gaaf is dat het schip ook over een spectaculair aquapark beschikt! Verder is er ook een spa en verschillende binnen en buitenzwembaden. Je zult je hier geen moment vervelen!  

Puerto Rico

screenshot van de deal

Cruise Caribbean