Maak de reis van je dromen door de Caribbean!

12 dagen eilandhoppen door o.a. Jamaica en Mexico inclusief vluchten naar Miami

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden Volpension
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1324,-

Dit wordt de reis van jouw dromen! Paraderen over de witste bountystranden en zwemmen in de helderste zee, wie wil dat nou niet. Het mooie is dat deze droom nu ook nog eens werkelijk kan worden tegen een voordelige prijs. Klik snel verder om jouw 12 hemelse dagen te boeken naar het paradijs.

Curacao, Caribbean

Cruise Westelijke Caribbean

De ene dag verken je een drukke wereldstad, de volgende dag lig je ontspannen aan het zwembad op het bovenste dek van je cruiseschip, met een cocktail in de hand, een zonnebril op je neus en een fles zonnebrandcrème binnen handbereik. Het bruisende Miami en de schitterende Caribbean hebben één ding met elkaar gemeen: zon, zon en nog eens zon. Tijdens deze reis zal daar dan ook geen gebrek aan zijn! De combinatie van een levendige stad met een ontspannende cruise over het azuurblauwe water is werkelijk waar perfect.

Girl in black bikini relaxing on beach swing

MSC Seaside

De eerste twee nachten in Miami zul je verblijven in het 4* Marriott Biscayne Bay of gelijkwaardig. Zodra je een beetje bent bijgekomen van de vlucht, kun je heerlijk op ontdekkingstocht door het fantastische Miami. Na de cruise zul je nog een nachtje in dit hotel verblijven voordat je terugvliegt. Het draait uiteraard om het cruiseschip waarmee je het paradijs tegemoet gaat. Je verblijft op het luxueuze 4* MSC Seaside. Er is maar weinig dat je niet op dit imposante schip zult vinden. Zo zijn er niet alleen verschillende faciliteiten om te winkelen, eten en zonnen, maar ook interactieve aquaparken, een casino, sport en wellness. Deze reis zul je niet snel vergeten!

Antigua, Caribbean

screenshot van de deal

Screenshot deal