Cuba is een prachtig eiland. Je gaat letterlijk terug in de tijd.En met prachtige stranden en vriendelijke mensen vier je hier heerlijk vakantie. Op de website van Arke.nl boek je dan nu ook een geweldige 9 daagse all inclusive vakantie voor maar  €709 per persoon. Op basis van een vakantie met 2 personen.

Vertrekken doe je hier op 20 september vanuit Amsterdam en na aankomst ga je per transfer naar het 4 sterren en met een 7,5 beoordeelde: RIU Varadero hotel. Hier zul je genieten van meer dan 7 restaurants, 2 zwembaden en een geweldige locatie gelijk aan het strand! Je verblijft op basis van all inclusive dus het zal je aan niets ontbreken! Als het tijd is om naar huis te vliegen is ook je upgrade naar comfort class al inbegrepen in de prijs zodat je lekker uitgerust in Amsterdam aankomt.

Ik raad je wel aan snel te boeken want de beschikbaarheid is ook hier beperkt tot een paar plekken.

Artikelbild_Strand_Karibik_Palmen

h

Cuba 709

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)