Ben jij al vaak genoeg in Turkije en Griekenland geweest? Vind jij dat je wel eens wat verder weg mag? Ga dan eens naar Cuba toe! Dit is een prachtig land, wat je echt een keer verkend moet hebben! Ik heb zojuist een prachtige deal gevonden naar dit eiland: 9 dagen verblijven op basis van all inclusive voor maar €537 en daar zit je vlucht al bij in!

Vertrekken doe je op 07 juni vanaf Schiphol. Je vliegt met Arkefly naar Varadero, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 2,5-sterren en met 7.2 beoordeelde: Tuxpan hotel. Dit hotel beschikt o.a. over 3 restaurants, meerdere zwembaden en een whirlpool. Daarnaast is het hotel aan het parelwitte strand gelegen! Verblijven doe je op basis van All Inclusive, dus het zal je aan niks ontbreken!

Wakker worden bij het zwembad, lunchen in het buffetrestaurant en ’s avonds de zonsondergang bekijken vanaf het strand. Klinkt dit als muziek in de oren? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Saona: Sand Beach, Caribbean Ocean and Palm Trees

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Cuba

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)