Heb jij zin om goedkoop naar Cuba te gaan? Het kan nu, want ik heb net een geweldige aanbieding gevonden op de website van Arke.nl! Voor maar €599 ga je 9 dagen verblijven op dit prachtige eiland in een goed hotel op basis van all inclusive! Wat een heerlijk vooruitzicht!

Vertrekken doe je op 19 mei vanaf Schiphol. Je vliegt met Arkefly naar Holguin, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 2,5-sterren en met een 7.4 beoordeelde: Amigo Antlantico. Dit hotel beschikt o.a. over 6 restaurants, meerdere zwembaden en een zonneterras. Daarnaast is het hotel aan het strand gelegen. Verblijven doe je op basis van All Inclusive. 

Moet jij er even een week tussenuit naar de zon? Wil jij verblijven op een geweldig eiland? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Lounge chairs with umbrellas on white sand beach, Mauritius

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm cuba

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)