Arke.nl heeft op dit moment een geweldige aanbieding naar Cuba. Voor een bedrag van maar €459 per persoon op basis van een reis met 2 personen reis nu af naar dit geweldige eiland. Zon, zee en strand maar ook een super interessante cultuur liggen hier voor je klaar.

Vertrekken doe je op 28 april vanuit Amsterdam en vlieg je met Arkefly naar Cuba. Na aankomst ga je per transfer naar het 3 sterren en met een 7,4 beoordeelde Club Amigo Atlantico. Je verblijf in dit hotel op basis van all inclusive dus je hoeft niets anders te doen dan aan het strand te liggen en te genieten. Het hotel ligt direct aan het strand en heeft 4 zwembaden, verschillende restaurants,bars en meer. Dit is echt een hotel waar je komt om te genieten want met gemiddeld 29 graden in april en een water temperatuur van 25 graden zul je hier echt een geweldige vakantie hebben.

Het aantal plekken is super beperkt. Twijfel niet en boek deze vakantie want alleen een los ticket kost al meer dan deze hele vakantie.

Santa Monica Beach Boa Vista

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

cuba all in 459

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)