Fly & drive Cuba: van Havana tot Varadero

Ontdek Cuba per huurauto, inclusief retourvlucht en verblijf op alle bestemmingen

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 980,-

De kleurrijke hoofdstad Havana, de groene heuvels in Viñales, werelderfgoed Trinidad en de stranden van Varadero, Cuba heeft het allemaal. Met deze onvergetelijke fly and drive deal scheur je met een huurauto over het Caraïbische eiland en ontdek je al haar highlights. Je boekt deze Cuba vakantie voor €980. Dat is inclusief retourvlucht, huurauto en verblijf met ontbijt in verschillende hotels. Boek jouw droomreis naar Cuba hier.

Havana op Cuba

Roadtrippen op Cuba

Trap je roadtrip door Cuba af in Havana. Loop langs de pastel gekleurde gebouwen en oldtimers door het oude centrum en bekijk de zonsondergang vanaf de El Malécon promenade. Vervolg je reis naar Viñales waar ‘mogotes’, groene kalkstenen heuvels, het landschap inkleuren. In Trinidad zet je een stap terug in de tijd en loop je door een oude stad die op de werelderfgoedlijst van Unesco prijkt. Sluit je vakantie in droombestemming Cuba af bij de spierwitte stranden van Varadero.

Vinales, Cuba

Casas particulares Cuba

Deze fly & drive naar Cuba is inclusief overnachtingen op alle bestemmingen. Dit is een mix van hotels en casa particulares, dit is de Cubaanse versie van een Bed & Breakfast. Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt.

Varadero Beach, Cuba

screenshot van de deal

Screenshot deal