Altijd al naar het prachtige Cuba gewild? Maar dacht je dat dit buiten je budget zou vallen? Dan heb ik nu super nieuws voor jou! Je kunt nu 9 dagen all inclusive in dit heerlijke land vertoeven voor maar €489!

Het eiland Cuba is met zijn roerige geschiedenis, prachtige natuur en heerlijke klimaat een bestemming met voor ieder wat wils. Je kunt hier je dagen doorbrengen op een van de mooie stranden of een van de steden in trekken. Rook een  van de beroemde Cubaanse sigaren en stap terug in de tijd in de steden waar de jaren ’50 weer tot leven komen!

Het Club Amigo Atlantico Hotel waar je zult verblijven ligt in de mooie badplaats Guardalavaca. Het ligt direct aan het strand en beschikt onder andere over 4 zwembaden waar je je dagen heerlijk in de zon kunt doorbrengen. Er is keuze uit vele bars en restaurant waar jij in heerlijke luxe kunt genieten van je all inclusive arrangement.

Vliegen doe je 08 december met Arkefly vanuit Amsterdam, waarna je al snel aan komt in het prachtige Cuba!

Boek deze deal snel, voor een fantastische reis naar dit mooie land! 

Carribean_Cuba_beachday

Boek hier deze reis! Meer van dit soort deals...

cuba arke 489

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)