Ik heb weer een heerlijke zomerse reis naar Cuba gevonden! Je verblijft hier nu 9 dagen all inclusive inclusief vlucht en transfer voor maar €599! Zo zullen er tijdens je reis geen enkele kosten meer bij komen en weet je precies waar je aan toe bent! Super toch?

Het eiland Cuba is met zijn roerige geschiedenis, adembenemend mooie natuur en lekkere klimaat een bestemming met voor ieder wat wils. Je kunt hier je dagen doorbrengen onder de zon op een van de mooie stranden of een van de steden in trekken. Rook zeker een  van de beroemde Cubaanse sigaren en stap terug in de tijd in de steden waar de jaren ’50 weer tot leven komen!

Het Club Amigo Atlantico Hotel waar je zult verblijven ligt in de mooie badplaats Guardalavaca en ligt direct aan het strand. Het beschikt onder andere over 4 zwembaden waar je je dagen heerlijk in de zon kunt doorbrengen. Je leeft hier heerlijk relaxed en luxe met keuze uit vele bars en restaurant waar jij kunt genieten van je all inclusive arrangement.

Vliegen doe je 19 januari vanuit Amsterdam met Arkefly. Wanneer je aankomt in Cuba zal er een transfer voor je klaarstaan die je afzet bij je hotel.

Wees er snel bij, want een top prijs als dit komt zeker niet elke dag voor! 

Carribean_Cuba_Street

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

cuba arke 599

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)