Heb je nog vakantiedagen over? Of misschien ben je gewoon lekker flexibel… En wil je lekker naar Curacao en dan een keertje wat langer dan de standaard 10 dagen die je overal tegenkomt? Dan heb ik echt een geweldige deal voor jou gevonden vandaag. Namelijk 17 dagen Curacao inclusief inclusief vluchten met KLM en een hotel voor spectaculaire €789 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je vertrek al op 3,4 of 5 november vanuit Amsterdam met KLM naar Curaçao. Na aankomst ga je per transfer naar het met een 7.8 beoordeelde Howard Johnson hotel. Het hotel ligt midden in het centrum van Willemstad en bied een zwembad, bar en is de ideale plaats vanwaaruit je het land kunt verkennen.

Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming begint de vakantie echt! Heerlijk ontspannen een aantal holes slaan op één van de vele golfbanen en ’s middags genieten van de prachtige Blauwbaai? Ik kan niet wachten tot ik kan snorkelen en al het moois onder water kan bewonderen!

Boek nu en vertrek snel naar het paradijs!

curacao karibik beach strand oceaan carribbean water

Hier ga je gelijk naar deze deal Hier ga je naar nog meer Curacao deals

17 dagen curacao corendon

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)