Update: NU met vertrek eind oktober

Curaçao word steeds betaalbaarder als je net buiten het hoogseizoen kunt vertrekken. Het klinkt heel raar maar het verschil tussen een reis naar Turkije of een reis naar Curaçao is eigenlijk niet zo heel groot. Namelijk een 9 daagse reis inclusief vluchten, transfer een en goed hotel voor maar €599 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Voor het eerst dit jaar dat ik zie dat Arke.nl nu ook voor  de herfst begint met het verlagen van de prijzen. Je vertrekt vanuit Schiphol met Arkefly op 2 oktober. Je vliegt hier met de Boeing 787 Dreamliner. Een van de meest moderne vliegtuigen ter wereld. (de concurent van de Airbus A380)
Na aankomst ga je per transfer naar het Academy hotel. (7.0 beoordeeld) Het hotel is het leerbedrijf van de lokale hotelschool en het hotel is zeer centraal gelegen in het centrum van Willemstad en met de zee op maar 300 meter afstand zit je hier goed voor je Curaçao vakantie. Met gemiddeld 32 graden in oktober kun je hier genieten van volop zon, zee en strand en aangezien het vertrek pas over een aantal maanden is heb je genoeg tijd om je vakantie lekker te plannen.

Karibischer Strand

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

arke oktober curacao dreamliner deal

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)