Curaçao word steeds betaalbaarder als je net buiten het hoogseizoen kunt vertrekken. Het klinkt heel raar maar het verschil tussen een reis naar Turkije of een reis naar Curaçao is eigenlijk niet zo heel groot. Namelijk een 9 daagse reis inclusief vluchten, transfer een en goed hotel voor maar €574 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je vertrekt vanuit Schiphol met Arkefly op vrijdag 20 mei. Na aankomst ga je per transfer naar het Academy hotel. (7.0 beoordeeld) Het hotel is het leerbedrijf van de lokale hotelschool en het hotel is zeer centraal gelegen in het centrum van Willemstad en met de zee op maar 300 meter afstand zit je hier goed voor je Curaçao vakantie. Met gemiddeld 32 graden in mei kun je hier genieten van volop zon, zee en strand en aangezien het vertrek pas over een aantal maanden is heb je genoeg tijd om je vakantie lekker te plannen.

the beach in the caribbean

Hier ga je naar deze Curacao deal

CUR deal AKRE 20 mei 14

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)