slechts 499,- €

Corendon maakt het nu wel heel gek! Boek de goedkoopste Curaçao deals al vanaf €499 en dat is inclusief vlucht, transfer en verblijf (dit geldt voor ALLE deals). Je kunt uit verschillende soorten accommodaties kiezen!

Een 8-daagse reis waar je bij aankomst te horen krijgt waar je overnacht. Het is altijd een 4-sterrenaccommodatie op basis van Logies. Je vliegt met KLM of Airberlin! Deze reis boek je vanaf €499!

Caribbean_Curacao_035

In dit populaire resort vlakbij het Jan Thiel Beach kom je heerlijk tot rust. Deze 8-daagse reis inclusief vlucht, transfer en verblijf boek je vanaf €499!

Bij het Blue Bay Golf & Beach Resort geniet je van een heerlijke vakantie direct aan de Blauwbaai. Je boekt hier een 8-daagse reis inclusief vlucht, transfer en verblijf vanaf €499!

Caribbean_Curacao_034

De laatste is niet de minste. Verblijf in het Hilton Curacao voor 8 dagen inclusief vlucht, transfer en verblijf, ook vanaf €499!

Check alle deals hier!

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)