Vandaag heb ik weer mijn best gedaan om een mooie deal te vinden voor de ABC-eilanden. En het is me weer gelukt! Voor een ongelofelijke prijs van €569 vlieg je naar Curacao voor 9 dagen en verblijf je in een hotel dat met een 8,2 beoordeeld is. Verblijf in de monumentale wijk Scharloo aan de rand van het centrum Punda, in de voormalige ijsfabriek The Ritz. 70 jaar lang was The Ritz de enige ijsfabriek op Curacao. Na de sluiting in 1999 is het complex liefdevol omgebouwd tot een hotel-studio complex waarbij de historische gebouwen gespaard bleven. De Ritz voelt aan als een klein dorpje. Het heeft zijn eigen straatje, met een restaurant, minimarkt, wasserette een internetcafe en auto verhuur.

Je vliegt op 14 september met de Dreamliner van Arkefly naar Curacao. Hiervandaan is het slechts 10 km naar uw hotel. Hier kan je genieten van het restaurant, het zwembad en de supermarkt. Als je het binnenland wilt verkennen, raad ik je aan een huurauto te nemen. Dan is ook het strand binnen 10 minuten bereikbaar. Boek snel, want er zijn nog maar weinig kamers beschikbaar!

Artikelbild_curacao

Ga hier naar de deal!Kijk hier voor meer deals!

curacao2

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)