Wow. Ik heb me nu toch echt een geweldige Curacao deal gevonden! Je kan bij Arke nu een 9-daagse vakantie boeken naar dit prachtige eiland voor maar €479! Normaal gesproken betaal je al veel meer voor alleen een vliegticket en nu krijg je er een hotel bij! Wat een kans!

Vertrekken doe je op 10 mei vanaf Schiphol. Je vliegt met Arkefly naar Willemstad, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 2-sterren en met een 6.9 beoordeelde: Academy Hotel Curacao.Dit hotel is een leerschool voor studenten en beschikt o.a. over een restaurant en een bar. Daarnaast is het hotel erg centraal gelegen, zowel het centrum als de zee zijn dichtbij. Verblijven doe je op basis van logies.

Ik wil je aanraden om deze kans met beide handen aan te grijpen, want zo’n goedkope last minute als deze krijg je echt niet snel meer! Zorg ook dat je snel boekt, want de beschikbaarheid is erg beperkt!

Artikelbild_Mexico_Playa_Del_Carmen

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Curacao

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)