Zie je het al voor je? Ik namelijk wel: jij ligt straks op de mooiste witte en zonovergoten stranden en geniet je vanuit een top 4-sterrenhotel op heerlijk Curaçao (oftewel dushi Kòrsou, zoals de locals zelf liefkozend zeggen). Voor deze geweldig lage prijs ruil je grijs Nederland in voor deze caleidoscoop van de Antillen!! 😀

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Op Curaçao is het heerlijk genieten en bijkomen van het drukke Nederlandse leventje. Met de prachtige verborgen stranden langs de weelderige kust en de kleurrijke hoofdstad krijg je verschillende indrukken op dit klein maar (errug) fijn eilandje. Willemstad biedt een combinatie van stedelijke waanzin en caleidoscopische panorama’s en genoeg cultuur, mede door de rijke geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw. De stad heeft fascinerende oude gebouwen en voor de cultuurliefhebbers zijn er genoeg musea, zoals bijvoorbeeld het Maritiem Museum en het Curaçao Museum. ‘S avonds kan je uit je dak bij verschillende beach clubs of genieten van lekkere cocktails tijdens de vele Happy Hours(Tip: in het lokale krantje ‘K-Pasa’ vindt je de actuele evenementen). Aan de westkust vindt je genoeg mooie kleine stranden, populair bij duikers, goed om te snorkelen of natuurlijk ook om lekker te luieren. Tip!! Nu je er toch bent…hou je van snorkelen? Dan mag je een bezoekje aan Klein Curaçao zeker niet overslaan!! Ik durf te wedden dat dit een geweldige ervaring voor je wordt.

BINGO! Pas bij aankomst krijg je te weten in welk hotel je komt te verblijven: gegarandeerd een super 4-sterren accommodatie nabij een bekende badplaats. Bij deze verassing is er één ding zeker; hier krijg je zeker geen spijt van! 😀

Dinsdag 10 maart vertrek je vanuit Amsterdam met de KLM naar de hoofdstad van Curaçao: Willemstad. Aangekomen in het hotel kan je ervoor kiezen de stad te verkennen of lekker bij te komen met verkoelend kokoswater regelrecht uit de kokosnoot op een van de 38 prachtige stranden van dit eiland. Let the fun begin!

Wees wel snel met boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Caribbean_Curacao_012

Boek nu deze geweldige deal! Meer Curacao deals!

Screen Shot 2015-02-15 at 11.15.09

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)