Dit is je kans! Bezoek het Caribische Curaçao met de Dreamliner van Arke en verblijf in een 4-sterren hotel voor slechts €649!

Curaçao staat bekend om zijn verschillende leuke baaien waarvan de Jan Thiel baai door vele de mooiste van het eiland genoemd wordt! Er zijn hier voldoende restaurants, winkeltjes en beachclubs te vinden. Je hebt hier zelfs de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan een Albert Heijn. Met het bekende en kleurrijke Willemstad op maar 10 minuten afstand, hoeft ook een bezoek aan deze leuke plek tijdens je reis niet te ontbreken!

Je vertrekt op 3 maart 2015 met de populaire dreamliner van Arke, na aankomst word je per transfer naar je 4-sterren Floris Curaçao hotel gebracht waar je verblijft op basis van logies. Dit hotel is een Adult Only hotel en ligt op loopafstand van het witte zandstrand.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!
Caribbean_Curaçao_001

Boek deze deal nu! Meer Adult Only

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)