Goede Curaçao deals zijn moeilijk te vinden. Helemaal inclusief vluchten met KLM omdat deze vluchten vaak apart duurder zijn dan de hele vakantie. Gelukkig heb ik zojuist op de website van Corendon een 14(!) daagse vakantie naar Curaçao gevonden inclusief vluchten met KLM, transfer en een goed hotel voor maar €699 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je vertrek al op 6 november vanuit Amsterdam met KLM naar Curaçao. Na aankomst ga je per transfer naar het met een 7.8 beoordeelde Howard Johnson hotel. Het hotel ligt midden in het centrum van Willemstad en bied een zwembad, bar en is de ideale plaats vanwaaruit je het land kunt verkennen.

Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming begint de vakantie echt! Heerlijk ontspannen een aantal holes slaan op één van de vele golfbanen en ’s middags genieten van de prachtige Blauwbaai? Ik kan niet wachten tot ik kan snorkelen en al het moois onder water kan bewonderen!

Boek nu en vertrek snel naar het paradijs!

Artikelbild_curacao (2)

Screen Shot 2014-10-29 at 2.48.27 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)