Daar is ie weer hoor; de Bingo Curaçao deal! En deze keer zul jij niet alleen voor een super leuke verassing staan; je viert je nieuwjaarsdag ook nog eens op het strand! Want hoe mooi is het om je nieuwe jaar onder de zon te beginnen?

Het heerlijke eiland Curaçao is een tropisch stukje Nederland dat beschikt over alles wat je nodig hebt voor een topvakantie; een azuur blauwe zee, palmbomen, prachtige zandstranden en natuurlijk de super relaxte en gezellige bevolking. Beklim de Christoffel berg, ga mountainbiken op de woeste vlakten of snorkel in een van ‘s werelds mooiste koraalgebieden terwijl je geniet van de no worries mentaliteit.

In Curaçao verblijf je in een 4-sterren appartement/hotel dat bij aankomst bekend zal worden gemaakt. De bingo hotels liggen verspreid over het eiland maar over het algemeen nabij de bekende badplaatsen zoals Blue Bay, Mambo Beach, St. Willibrordus, Piscadera Baai of Jan Thiel.

Vliegen doe je 01 januari vanuit Amsterdam met KLM. Bij je aankomst in Curaçao zal je opgewacht worden door een transfer die je afzet bij je verrassingshotel!

Ga jij voor een reis vol verrassingen? Wees er snel bij, want dit is een populaire vertrek periode! 

Carribean_Curacao_beachview

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

bino nieuwjaar

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)