Even d’r uit naar een tropisch eiland en Nederlands blijven spreken? Dan is deze Corendon deal zeker iets voor jou!

Ik heb een super luxe 4-sterren resort gevonden dat normaal echt super veel duurder is. Het Blue Bay Golf & Beach Resort doet zijn naam eer aan. Eerst heerlijk ontspannen een aantal holes slaan op de 18 holes golfbaan en ’s middags genieten van de prachtige Blauwbaai. Ik kan niet wachten tot ik kan snorkelen en al het moois onder water kan bewonderen! Ook een bezoek aan de hoofdstad van Curaçao – Willemstad – is geen enkel probleem!

Je vertrekt in de ochtend met KLM (!) en landt 9 uurtjes later op het zonovergoten Curaçao. Via de inbegrepen transfer wordt je naar het resort gebracht en het genieten kan beginnen!

Of je nu je geliefde verast met een romantische zonsondergang of gewoon de cultuur en vrijheid van Curaçao wilt opsnuiven. Deze 7 dagen zullen je nog zeker lang bijblijven.

Boek snel en vertrek naar het paradijs!

Curacao_Bluebay_III

Geniet overmorgen al! Meer van dit soort deals!

Screen Shot 2014-09-15 at 9.57.37 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)