Heb jij altijd al eens naar Curaçao gewild en wil je niet al teveel betalen? Houd je daarnaast van verrassingen? Dan raad ik je aan mee te doen aan de Curacao bingo! Voor maar €449 kan je 7 dagen naar Curaçao waar je bij aankomst hoort in welk 4-sterren hotel je verblijft.

Curaçao, het eiland van de parelwitte zandstranden, adembenemende duiklocaties en het kleurrijke straatbeeld! Geniet van de tropische temperaturen van rond de 30 graden. Naast Curaçao raad ik je ook aan om klein Curaçao te bezoeken, dit onbewoonde eiland van slechts 3 vierkant kilometer ligt 25 km ten zuiden van Curaçao en is bereikbaar per boot.

In Curaçao verblijf je in een 4-sterren appartement/hotel wat bij aankomst bekend wordt. Deze bingo hotels liggen verspreid over het eiland maar over het algemeen nabij de bekende badplaatsen zoals Blue Bay, Mambo Beach, St. Willibrordus, Piscadera Baai of Jan Thiel.

Er zijn verschillende vertrek data mogelijk in november en december. Je vliegt met KLM vanaf Amsterdam en na aankomst word je per transfer naar het hotel gebracht!

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken voor deze bingo!

Carribean_Curacao_beachview

Boek deze deal nu! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)