Zeg nou zelf, wie is er nou niet in voor een verassing? Op negen uur vliegen vanaf Amsterdam heb ik een heerlijke bestemming gevonden. Met temperaturen in de hoge twintig en een voor een lage prijs brengt Corendon je naar Curaçao. Zonovergoten stranden, een levendig nachtleven en cultuur worden je hier in de schoot geworpen voor een ongelooflijk lage prijs.

Het is bingo tijd op Curaçao!!! Via Corendon heb ik deze 4-sterren hotel deal gevonden. Op 28 oktober vertrek je met de KLM (!) naar Willemstad, Curaçao alwaar je ter plaatsen te horen zal krijgen in welk prachtig 4-sterren hotel je zal verblijven tijdens jouw vakantie. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming begint de vakantie echt! ’s ochtends heerlijk ontspannen en ’s middags genieten van de prachtige Blauwbaai? Kan je ook niet wachten tot je kunt snorkelen en al het moois onder water kan bewonderen! Ook een bezoek aan de hoofdstad van Curaçao – Willemstad – is een must! 

Ik weet zeker dat je hier elke dag zal genieten van de warmere temperaturen en versteld zal staan wat voor geweldige vakantie je zo spontaan hebt geboekt. Ik zou het wel weten, mijn koffer staat al klaar. Deze verassingen komen niet vaak langs en beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Misc-Neach_PalmTree_Womanlegs

Verrassings Deal! Meer van dit soort deals....

Screen Shot 2014-10-20 at 11.14.08 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)