Heb jij altijd al eens naar Curaçao gewild, maar dacht je altijd dat je het niet zou kunnen betalen? Dan is dit je moment! Voor maar €599 kun je 7 dagen naar dit prachtige eiland, waarbij je ook nog eens verblijft in een 4-sterren hotel! Waar wacht je nog op? Boeken maar!

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Op Curaçao is het heerlijk genieten en bijkomen van het drukke Nederlandse leventje. Met de prachtige verborgen stranden langs de weelderige kust en de kleurrijke hoofdstad krijg je verschillende indrukken op dit klein maar (errug) fijn eilandje. Willemstad biedt een combinatie van stedelijke waanzin en caleidoscopische panorama’s en genoeg cultuur, mede door de rijke geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw. De stad heeft fascinerende oude gebouwen en voor de cultuurliefhebbers zijn er genoeg musea, zoals bijvoorbeeld het Maritiem Museum en het Curaçao Museum. ‘S avonds kan je uit je dak bij verschillende beach clubs of genieten van lekkere cocktails tijdens de vele Happy Hours! (Tip: in het lokale krantje ‘K-Pasa’ vindt je de actuele evenementen). Aan de westkust vindt je genoeg mooie kleine stranden, populair bij duikers, goed om te snorkelen of natuurlijk ook om lekker te luieren. Tip!! Nu je er toch bent…hou je van snorkelen? Dan mag je een bezoekje aan Klein Curaçao zeker niet overslaan!! Ik durf te wedden dat dit een geweldige ervaring voor je wordt.

Vertrekken doe je op 03, 04 of 05 maart 2015 vanuit Amsterdam. Je vliegt met KLM naar Curaçao, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is nog niet bekend, maar het zal in ieder geval een 4-sterren hotel zijn! Verblijven doe je op basis van logies.

Ik raad je aan deze geweldige deal snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Caribbean_Curaçao_004

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Schermafbeelding 2015-02-21 om 09.40.09

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)