Wat een ge-wel-di-ge deal al weer! Pak je koffers want we vertrekken naar overheerlijk Curaçao om 9 dagen te genieten vanuit een prachtig gerestaureerde klooster in hartje Willemstad! Haast je want je vertrekt met deze deal volgende week woensdag al!

Op 25 november 2015 vertrek je vanuit Amsterdam met Arkefly naar Hato Airport op Curaçao. Per (inbegrepen) transfer word je naar het met een 8.7 beoordeelde Hotel ’t Klooster gebracht, waar je zult verblijven op basis van logies. Dit zeer goed beoordeelde 3-sterren hotel is centraal gelegen en beschikt over o.a. een zwembad, een restaurant en Grand Café. Dit hotel is het voormalig klooster St. Augustinus, is smaakvol ingericht en heeft een mooie tropische binnentuin waar je heerlijk tot rust komt! Dit is jouw kans om super cheap te genieten van een zalige vakantie.

Caribbean_Curacao_032

Vlakbij Hotel ’t Klooster vind je de wijk Punda met prachtig gekleurde huizen in Hollandse koloniale stijl op de Handelskade, het Gomezplein, de bekende drijvende Koningin Emmabrug en Fort Amsterdam. Hier kom je meer te weten over het koloniale verleden van het eiland. Vanaf Punda loop je zo de wijk Otrobanda in. Hier zijn Fort Rifford en het kleurrijke plein Plaza Brion de belangrijkste bezienswaardigheden.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Boek hier de deal Klik hier voor meer zonnige bestemmingen

17-11Curacao

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)