Wil jij heerlijk naar het Caribische Curaçao met de Dreamliner van Arke en verblijf in een prachtig 4-sterren adult only hotel? Voor de te gekke prijs van €699 verblijf jij hier 9 dagen lang! Lekker met je slippertjes het privé (!) strand op, een drankje halen bij de beach club en genieten maar!

Curaçao, een tropisch paradijsje met de heerlijke zandstranden, adembenemende duiklocaties en het kleurrijke straatbeeld van de hoofdstad Willemstad…hier is het heerlijk opladen! Ik raad je aan om ook Klein Curaçao te bezoeken; dit onbewoonde eiland van slechts 3 vierkante kilometer ligt 25 km ten zuiden van Curaçao en kun je bereiken met een leuke boottrip.

Je vertrekt op 21 maart 2015 vanaf Amsterdam en je vliegt met Arkefly met de Dreamliner. Na aankomst in Curaçao word je per transfer naar het 4-sterren Floris Curacao hotel gebracht gelegen in de Piscadera Baai. Floris Curacao hotel is een Adult-only hotel waar je heerlijk kan genieten, het privé strand ligt op loopafstand maar je kan er ook voor kiezen om bij het hotel te blijven en te genieten in de tropische tuin met zwembad.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Caribbean_Curacao_016

Boek deze deal nu! Meer deals!

Screenshot 2015-02-08 11.42.54

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)