Cursus Spaans in Valencia volgen!

8 dagen inclusief vluchten, verblijf, 15 lessen, salsacursus, kookworkshop en meer

 • Hotel Escuela Albufera
 • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
 • maaltijden No Catering
 • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 279,-

Wil je graag Spaans leren? Lijkt een cursus Spaans jou wel wat?

¿Hablas Español?
¿Quieres aprenderlo?

Zou je graag op vakantie in Spanje een woordje Spaans kunnen spreken, of misschien heb je het wel nodig voor werk of stage? Misschien ga je backpacken door Spanje of Zuid Amerika en wil je maar wat graag de basis van de Spaanse taal beheersen voordat je op avontuur gaat? Of, wat ook kan natuurlijk, is dat je gewoon graag een vakantie naar Valencia zou willen, en dat je er nu voor een goede prijs heen kunt en ook nog eens de taal kunt leren, dat klinkt eigenlijk best als een interessante aanvulling op zo’n standaard zonvakantie…

Cursus Spaans

Denk jij nu bij alles ¡Si Si Si! dan is deze deal zeker iets voor jou! Jij kunt namelijk voor 8, 15 of 22 dagen al naar Valencia waar je een cursus Spaans krijgt van 15 lessen per week. Daarbij zitten leuke activiteiten en extra’s, zoals een kookworkshop om paella te maken en een salsacursus! Dit alles, plus ook nog eens de vluchten erbij, kan al vanaf €279 voor 8 dagen.

cursus Spaans

Een cursus Spaans in Valencia

Waar kan je beter een cursus Spaans volgen dan op een plek waar men het ook echt spreekt? Plus, dit betekent dat je ook meteen in het Spaanse zonnetje kunt zitten en een nieuwe stad kunt ontdekken. Dat strand hierboven ligt op loopafstand van jouw verblijfplaats. Dat is even iets anders dan rijtjes Spaanse woordjes uit je kop stampen hier in het bittere noorden, tegen de verwarming aan gekropen terwijl het buiten centimeters regent…

cursus Spaans

Natuurlijk draait het niet alleen om de prachtige omgeving, want jij gaat een van de meest gesproken talen ter wereld leren. Het Spaans wordt wereldwijd door meer dan 495 miljoen mensen gesproken, onder andere veel in Spanje (natuurlijk…) en het grootste deel van Zuid Amerika. Een extreem handige taal om er bij te kunnen dus! Daarnaast zul je tijdens deze cursus Spaans niet alleen maar de taal leren, want er zitten ook nog leuke extra’s bij. Om de cultuur en tradities van Spanje te leren kennen zul je – naast het dagelijks contact met veel Spanjaarden(!) – een rondleiding krijgen door het bruisende Valencia en een kookcursus om je eigen paella te maken. Daarnaast zit er nog een Spaanse filmavond inbegrepen bij de prijs en kun je een lekkere sangria (of wat tequila’s) drinken tijdens een live gitaarconcert.

cursus Spaans

Jouw cursus Spaans

Tijdens jouw Spaanse taalcursus verblijf je in een cottage van de taalschool Escuela Albufera. Ze worden omringd door natuur en liggen op slechts 200 meter van het strand af! Je krijgt 15 lessen Spaans per waar, verdeelt over 3 lessen per dag van elk 45 minuten. Een team van goed getrainde, ervaren en van oorsprong Spaanse docenten zullen jou hier de beginselen van de Spaanse taal leren. Wil je op een hoger niveau ingedeeld worden (Middle of Advanced) dan moet je na het boeken eventjes contact op nemen met Escuela Albufera zodat ze je meteen in een meer gevorderde klas kunnen indelen! Het maakt dus niet uit wat je niveau is, deze cursus Spaans is toegankelijk voor iedereen.

 

Zin in een uitdaging en een taalcursus om Spaans te leren? Boek dan snel deze geweldige deal!

 • Cursus Spaans, ongeacht welk niveau, bij Valencia nu voor slechts €279, incl. vlucht, verblijf, 15 lessen per week en extra’s!
  • Goedkoopste reisperiode: Nog te boeken tot en met november 2017!
  • Reisduur: 8, 15 of 22 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam / Eindhoven of Rotterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: Verschild per luchthaven
  • Transfer naar hotel: Inbegrepen
  • Hotel: Escuela Albufera
  • Verzorging: logies
  • Plaats: Valencia, Spanje
  • Bijkomende boekingskosten: €20
  • Prijs: Slechts €279 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

cursus spaans