Wil je gewoon naar de zon en het liefst zo snel mogelijk? Geen probleem. Ik, de holidayguru, zoek ook elke dag naar de leukste last minute vakanties. Zo heb ik op de website van corendon zojuist een hele mooie last minute reis gevonden naar Cyprus. Je hebt hier de vluchten, transfer  en een 4 sterren hotel met onbijt voor maar €199 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 17 februari vanuit Amsterdam met corendon. Na aankomst ga je per transfer naar het Oscar Resort. Dit 4 sterren hotel word met een 8,2  beoordeeld en je verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Het is op dit moment rond de 20 graden en perfect om te genieten van heerlijke warmere temperaturen. Het hotel bied je alle faciliteiten zodat je hier een geslaagde vakantie hebt dus heb je de tijd en wil je zo snel mogelijk naar de zon? Dan is dit je kans.

Aphrodite's legendary birthplace in Paphos, Cyprus.

Hier ga je naar deze last minute deal

cyprus deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)