Wil je gewoon naar de zon en het liefst zo snel mogelijk? Geen probleem. Ik, de holidayguru, zoek ook elke dag naar de leukste vakanties. Zo heb ik op de website van corendon zojuist een hele mooie  semi last minute reis gevonden naar Cyprus. Je hebt hier de vluchten, transfer  en een 3 sterren hotel met onbijt voor maar €229 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken kun je op 4 verschillende data in de maand maart. (3, 10,17,24 en 31 maart) Je vliegt vanuit Amsterdam met corendon naar Cyprus om daarna per transfer naar het 3 sterren en met een 7.7 beoordeelde Hotel Topset te gaan. Dit is een geweldig familie hotel aan de noordkant van het eiland. Het hotel is direct aan het strand gelegen en heeft ook een eigen zwembad.
De temperaturen in maart liggen rond de 23 graden en kun je hier heerlijk verblijven voor een gigantische lekkere prijs van maar €229 dus ik zeg boeken en genieten.

Aphrodite's legendary birthplace in Paphos, Cyprus.

Hier ga je naar deze deal

Cyprus deal maart corendon

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)