#PRICEDUMP || Nu nog voordeliger!!! All-Inclusive voor €499!!

 

Ik heb een heerlijk vakantieadres gevonden voor jong en oud! Wil jij alvast je vakantie voor de zomer boeken? Bekijk dan nu deze deal naar Cyprus voor 8 dagen inclusief vlucht en verblijf op basis van onbeperkt eten en drinken voor de inpakkers prijs van €529!

Ben jij opzoek naar een redelijke onbekende maar zon zekere vakantiebestemming dan kan ik je Cyprus zeker aanraden. Op dit eiland is genoeg te bewonderen!

In de populaire badplaats Paphos ligt Akti Beach Holiday Village. Het ligt aan zee, beschikt over mooie zwembaden en heeft voor de kinderen een leuk en uitgebreid activiteitenprogramma. Ook de volwassenen hoeven niet de hele dag in de zon te zitten, ze kunnen meedoen aan yoga, pilates en de dagelijkse aqua gym. Honger gekregen van al die activiteiten? Voor wat lekkers kan je bij de verschillende restaurants en bars terecht!

Vliegen doe je op donderdag 11 juni vanuit Amsterdam met Transavia richting Paphos. Bij aankomst staat de reisbegeleiding van Sunweb op je te wachten en wordt je zo snel mogelijk met de transferbus naar je vakantieadres gebracht!

Zin in Cyprus? Boek dan snel deze inpakker want de voorraad is beperkt!

Europe_Greece_Cyprus

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Knipsel

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)