Deze zomervakantie voor een top bedrag naar het heerlijke Cyprus? Boek nu 8 dagen met verblijf in een zeer goed beoordeeld hotel voor maar €338!

Cyprus is één van de meest zonzekere bestemmingen van Europa en is een geweldig eiland om te bezoeken. Het beschikt over vele mooie bezienswaardigheden, uitgaansgelegenheden, goede restaurants en een indrukwekkende cultuur en natuur. Kyrenia is een populaire badplaatst waar je naast het genieten van de zon, zee en strand ook nog volop cultuur kunt snuiven. De badplaats bestaat uit knusse straatjes met vele restaurants, terrasjes en winkeltjes. De hier gelegen jachthaven is een mooie plek om neer te strijken op een gezellig terrasje en te genieten van een hapje en drankje met een natuurlijk een prachtig uitzicht voor ogen!

Je brengt je dagen door in het luxe 3+-sterren hotel dat enkel volwassenen toelaat en dus volledige rust zal bieden. Het hotel is rustig gelegen aan de voet van het Five Finger gebergte en biedt een prachtig uitzicht over de stad van Kyrenia en de hier liggende authentieke haven. Buiten kun je zwemmen in een van de 2 zwembaden en natuurlijk genieten van de zon op het ruime zonneterras. Tegen betaling kun je ook nog ontspannen in een sauna of stoombad of genieten van een heerlijke massage. Je verblijft op basis van logies en ontbijt dat a la carte wordt gereserveerd.

Vliegen doe je 29 juni vanuit Amsterdam met Corendon Airlines, waarna je bij aankomst door een transfer afgezet zal worden bij je hotel.

Er zijn op moment van schrijven ook nog andere vertrek data beschikbaar, dus wees er snel bij en check of de voor jou beschikbare datum er ook bij zit! 

Europe_Greece_Cyprus

Boek hier deze reis! Meer van dit soort deals...

Cyprus Corendon e363

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)