slechts 39,- €

Wil jij een goedkope trip naar Londen maken? Dan heb ik een goede deal voor je gevonden. Je kunt deze winter wel heel voordelig het Winter Wonderland van Londen bezoeken. Naast de heen- en terugreis maak je een stadstour en krijg je vrije tijd om je kerstinkopen te doen of de toerist uit te hangen! Boek deze trip naar Londen voor slechts €39!

Europe_UK_London_001

Dagje Londen

In Londen is oneindig veel te doen. Uiteraard mag een bezoekje aan de Big Ben, het Buckingham Palace of Piccadilly Circus tijdens een verblijf in deze bruisende stad niet ontbreken. Maar er is veel meer. Winkelliefhebbers zijn urenlang zoet in Oxford Street of in het wereldberoemde, luxueuze warenhuis Harrods. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in de vele musea, zoals het beroemde Tate Modern. In de winter is het in Londen extra gezellig! In Hyde Park kijk je je ogen uit in het prachtige Winter Wonderland, de beroemde kerstmarkt van Londen!

Meer weten? In mijn Travel Magazine vind je veel info over kerstshoppen in Londen. Toch op zoek naar een andere deal? Hier vind je leuke deals naar de kerstmarkten en hier vind je mijn overzicht van goedkope stedentrips naar Londen.

dagje Londen

Bezoek de bruisende metropool

Met deze deal reis je per bus naar Londen. Voordeel is dat je zelf kunt kiezen waar je opstapt: er zijn tientallen vertrekplaatsen in Nederland en België waar je uit kunt kiezen, dus je hoeft nooit ver te reizen voor je vertrekt. ’s Ochtends kom je aan in het bruisende centrum van Londen, waar je eerst een stadstour krijgt, voordat je op eigen houtje de stad kunt verkennen. Je hebt ongeveer 9 uur de tijd voordat de bus weer vertrekt, dus je kunt je een hele dag lang vermaken!

dagtrip Londen

screenshot van de deal

Trip Londen
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)