Dagtripje kerstshoppen in Londen!

Retourtrip per touringcar inclusief genoeg vrije tijd!

  • Boekingskosten Geen
  • Voor reizen op zaterdag geldt een toeslag van €7 p.p.
P.p. vanaf € 39,-

Wil jij een goedkope trip naar Londen maken? Dan heb ik een goede deal voor je gevonden. Je kunt dit jaar wel heel voordelig naar deze geweldige wereldstad. Naast de heen- en terugreis krijg je vrije tijd om je uit te leven in de winkelstraten of de toerist uit te hangen!

Dagje Londen

In Londen is oneindig veel te doen. Uiteraard mag een bezoekje aan de Big Ben, het Buckingham Palace of Piccadilly Circus tijdens een verblijf in deze bruisende stad niet ontbreken. Maar er is veel meer. Winkelliefhebbers zijn urenlang zoet in Oxford Street of in het wereldberoemde, luxueuze warenhuis Harrods. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in de vele musea, zoals het beroemde Tate Modern. En fans kunnen een tour maken langs alle Harry Potter hotspots.

Londen

Bezoek de bruisende metropool

Met deze deal reis je per bus naar Londen. Voordeel is dat je zelf kunt kiezen waar je opstapt: er zijn tientallen vertrekplaatsen in Nederland en België waar je uit kunt kiezen, dus je hoeft nooit ver te reizen voor je vertrekt. ’s Ochtends kom je aan in het bruisende centrum van Londen, zodat je op eigen houtje de stad kunt verkennen. Je hebt ongeveer 9 uur de tijd voordat de bus weer vertrekt, dus je kunt je een hele dag lang vermaken!

screenshot van de deal

Londen