Ben jij echt helemaal toe aan vakantie en wil je binnen nu en een week vertrekken? Wil je genieten van een goed all inclusive hotel en direct wat zonuurtjes meepakken? Lees dan snel verder, want dit kan allemaal al voor maar €499!

Vertrekken doe je op 11 mei vanaf Schiphol. Je vliegt met Arkefly naar Punta Cana, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met een 7.6 beoordeelde: Sirenis Tropical Suites. Dit hotel beschikt o.a. over 9 restaurants, meerdere zwembaden en een zonneterras. Daarnaast is het hotel direct aan het strand gelegen. Verblijven doe je op basis van All Inclusive!

Waar wacht je nog op? Gun jezelf al die ontspanning even en boek direct, want voordat je het weet ligt er iemand anders op jouw strandbed.

sunset over Caribbean Sea, Barbados

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm domrep

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)