Ben jij toe aan heel veel luxe? Kan jij het echt even gebruiken om goed in de watten gelegd te worden? Ga dan snel naar de Dominicaanse Republiek, aangezien ik een super goede 9-daagse aanbieding heb gevonden naar dit prachtige land! Voor maar €599 kan je Ultra All Inclusive verblijven in een 4-sterren hotel!

Vertrekken doe je op 5 verschillende vertrekdata in mei. Je vliegt met Arkefly vanaf Amsterdam naar Punta Cana, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met een 8.0 beoordeelde: RIU Naiboa Hotel. Dit hotel beschikt o.a. over 2 restaurants, meerdere zwembaden en is aan het strand gelegen. Daarnaast verblijf je op basis van 24 uurs Ultra All Inclusive, wat garant staat voor een heel goed verblijf!

Kan je niet wachten om naar dit prachtige land af te reizen? Boek dan snel, want voor je het weet is deze aanbieding voorbij!

Artikelbild_Karibik_Dominikanische_Republick_Strand_Palmen

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm dom rep

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)