Als je aan midden-amerika op vakantie gaat, ga je al snel naar eilanden als Cuba, Barbados of de Bahama’s, maar waarom zou je de Dominicaanse Republiek niet eens uitproberen? Dit eiland heeft een prachtige natuur, geweldige stranden en natuurlijk een heerlijk klimaat. Je kan hier nu al 9 dagen verblijven op basis van all inclusive voor maar €599!

Je vertrekt op 22 juni vanaf Schiphol, waarvandaan Arkefly je naar de Dominicaanse Republiek zal vliegen. Vanaf het vliegveld wordt je naar het 3-sterren Casa Marina Beach Resort gebracht, waar je zal verblijven op basis van All Inclusive. Het hotel beschikt o.a. over 3 a la carte restaurants, meerdere zwembaden, een zonneterras en nog veel meer geweldige faciliteiten! Ook is het hotel aan het strand gelegen en beschikt het over een 18-holes golfbaan!

Kan jij niet wachten om te gaan genieten van een geweldige vakantie? Boek dan snel, want beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Dominikanische-Republik-585x390

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Domi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)