Als je nu op 8 maart vertrekt is deze

#superdeal nog maar €658!!!

Wat een heerlijke deal! De Dominicaanse Republiek is een van de mooiste Caribische bestemmingen. Prachtig witte stranden en azuurblauwe zee zoals je het nog nooit hebt gezien. Straks kun jij daar ook van gaan genieten, 9 dagen lang inclusief vlucht, en verblijf op basis van all-inclusive in een goed hotel!

Dit tropisch paradijs is een heerlijke bestemming voor iedereen die wil genieten van zon, zee, strand en veel meer! Met tropische temperaturen van 29 graden in april, is dit voor vele vakantiegangers een echte droombestemming.  Wil je tijdens je vakantie ook wat zien van de cultuur? Bezoek dan eens Santo Domingo, dit is de eerste stad van het eiland en het oude centrum is op de Werelderfgoedlijst van UNESCO gezet.

Het hotel waar je zult verblijven is het met een7,8 beoordeelde  Casa Marina Beach Resort gebracht, waar je zal verblijven op basis van All Inclusive. Het hotel ligt aan het strand, vlak naast Casa Marina Reef Resort, het zusje van het resort waar je zult verblijven. Dit goed beoordeelde 3-sterrenresort beschikt onder andere over 2 restaurants, 6 bars, 3 zwembaden en verschillende sport- en wellness-faciliteiten. Al het nodige voor een relaxte vakantie dus!

Op 15 maart vertrek je met Arkefly vanuit Amsterdam naar Puerto Plata. Hier wacht de transfer jou op, om je naar het hotel te brengen en dan begint jouw onvergetelijke vakantie!

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

MidAmerica_DominicanRepublic_005

Boek nu deze heerlijke deal! Meer Dominicaanse Republiek!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-02-22 09.37.32

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)