Vertrek komende zondag naar de prachtige Dominicaanse Republiek en geniet een week lang ultiem van de zon! Je verblijt nu 9 dagen lang in een goed beoordeeld hotel voor maar €609!

De Dominicaanse Republiek is de ideale winterzon bestemming; prachtige stranden, schijnende zon en tropische temperaturen zullen jou zonder twijfel een droomvakantie bezorgen. De badplaats Sosúa heeft helder water vol koraal, perfect voor duik- en snorkelliefhebbers. Bezoek vooral de Pico de Isabel de Torres in Pureto Plata dat op 780 m boven de zeespiegel een prachtig panoramisch uitzicht zal bieden. Ook leuk: op korte afstand van Puerto Plata vind je de Damajagua, een serie van watervallen die je al wandelen, springend of glijdend kunt ervaren.

Het met een 8.0 beoordeelde 3-sterren Sosua by the Sea Hotel waar je zult verblijven ligt direct aan zee en voorziet van alle gemakken. Het beschikt over 2 restaurants waarvan er een een prachtig uitzicht op zee biedt. Verder zijn er 2 bars aanwezig en kun  je elke ochtend genieten van een lekker buffet ontbijt. Je dagen kun je doorbrengen aan het zwembad met zonneterras, of het aan het direct nabij gelegen strand.

Vliegen doe je 07 december vanuit Amsterdam met Arkefly, waarna je bij aankomst in Puerto Plata opgehaald zal worden door een transfer die je afzet bij je hotel.

Wees er snel bij, voor iemand anders ervandoor gaat met jou vakantie!

Carribean_DominicanRepublic_Beach_PuntaCana_I

Boek hier je vakantie! Meer van dit soort deals...

dominicaanse republiek arke e609

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)