Als ik een deal als deze vind ben ik bijna in staat om het direct te boeken. Helaas kan ik jullie niet zonder deals achter laten, dus ik blijf lekker thuis. Maar: Jij kan wel gaan! Voor maar €679 heb jij de vakantie van je leven!

Het eilandleven in Puerto Plata is op zichzelf al een bezienswaardigheid, door het uiterst zonnige klimaat leeft men buiten. Jij dus ook! Ook al zijn de hotels in Puerto Plata van hoge kwaliteit en van alle gemakken voorzien, het is zonde om te verzuimen het eiland te ontdekken! Ga bijvoorbeeld naar Fortaleza de San Felipe, een indrukwekkend fort, waar in vroeger tijden de Spanjaarden zich wapenden tegen piraten. Je hebt hier een schitterend uitzicht op de zee, de haven en de Isabel de Torres berg.

Vertrekken doe je op 29 maart 2015 vanuit Amsterdam. Je vliegt met Arkefly naar Puerto Plata, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 5-sterren en met een 8.0 beoordeelde: ClubHotel Riu Merengue. Dit hotel beschikt o.a. over een zwembad, een discotheek, een wellness en een restaurant. Verblijven doe je op basis van all inclusive, dus je zal niks tekort komen!

Heb jij binnenkort de droomreis van je leven? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Caribbean_DominicanRepublic_011

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Schermafbeelding 2015-03-17 om 11.41.21

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)