Nadat ik eerder al de Malediven, Zuid Afrika en Mauritus als droombestemming voorstelde wil ik je vandaag meenemen naar India. Een ander type droombestemming: Een geweldige bestemming waar je ongelofelijke indrukken kunt op doen op het gebied van cultuur, natuur, culinair en veel meer. Ik heb zojuist op de website van Smart Holidays (onderdeel van Kuoni) een 17 daagse rondreis door India ontdekt die ik super graag met je wil delen.

Vertrekken kun je op een aantal data gedurende dit jaar en vliegen doe je gewoon met KLM non stop vanuit Amsterdam naar Delhi. Gedurende 17 dagen reis je door de provincie Rajasthan waar je onder andere Delhi en de Taj Mahal zult verkennen naast een ruim aantal andere steden en plekken. Het is een ongelofelijke reis waar je samen met een een gids en de rest van je groep India zult gaan verkennen.
Deze 17 daagse rondreis is nu te boeken voor maar €1096 en is inclusief: vluchten, transfers, gids, vervoer per touringcar of minivan, de meeste maaltijden en nog veel meer.

Smart Holidays is onderdeel van Kuoni en staat daarmee voor een geweldige kwaliteit die de reis alleen maar ten goede zal komen. Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Sagrado

Bekijk deze deal
Bekijk deze deal

17 dagen India smart holidays

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)