Dit wellness huis op Droompark Bad Hoophuizen is de perfecte plek om tot rust te komen. Geniet van een relaxte mini-vakantie aan het Veluwemeer al voor €108 per persoon.

Droompark Bad Hoophuizen

Tijdens deze relaxte mini-vakantie verblijf je in een 2-persoons Modus Wellness op Droompark Bad Hoophuizen. Het luxe wellnesshuis is schitterend ingericht en heeft alles in huis voor een ontspannen en sfeervolle getaway. In de moderne keuken tover je met gemak de lekkerste maaltijden tevoorschijn. Geen zin om te koken? De restaurants op het vakantiepark bieden bezorgservice, waarmee je diverse culinaire hoogstandjes zó bij je deur laat bezorgen. Sluit de avond af met een sessie in je privésauna en zweet al je zorgen weg.

Vakantie Veluwemeer

Droompark Bad Hoophuizen ligt direct aan het Veluwemeer en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor waterratten en natuurliefhebbers. Waag jezelf aan een avontuurlijke watersport of blijf met beide benen op het droge en verken de omgeving tijdens een wandeling over de Veluwe. Gurutip: breng ook een bezoekje aan het imposante Paleis het Loo en waan jezelf een echte royal.

screenshot van de deal

ss_veluwe2