slechts 809,- €

Vakantieliefhebbers opgelet! Dit is een vakantie die werkelijk een droom is: de combinatie Dubai en Abu Dhabi! Deze twee steden in de Verenigde Arabische Emiraten moet je gezien hebben! Ik heb een goede deal voor je gevonden, zodat je hier goedkoop naar toe kan gaan: Nu 7 of 8 nachten, al vanaf €809 incl. ontbijt, retourvlucht en transfers. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details!

dubai_125624981

Droomreis Dubai & Abu Dhabi

Je beleeft een sprookje: geniet van de imposante wolkenkrabbers die tot in de hemel reiken, shop in een van de luxueuze winkelcentra en bezoek de traditionele eetstalletjes. Je begint je reis in Dubai en eindigt de reis in Abu Dhabi. Je kunt de reis geheel naar eigen wens invullen. Optioneel zijn de excursies, die je kunt bijboeken als je dat wenst. Je kunt hierbij denken aan een stadstour in Dubai, een woestijnsafari met BBQ, een cruise met diner en nog veel meer! Wil je je reis echt afmaken, dan adviseer ik een of meerdere excursies bij te boeken. Dag 1 tot en met 4 verblijf je in Dubai en dag 5 tot en met 7 breng je door in Abu Dhabi. Alle details van deze reis bekijk je hier.

Wil je weten wanneer je het beste op reis kunt gaan? Lees dan mijn artikel over de beste reistijd voor Dubai.

Wolkenkrabbers vanaf het strand

Jouw hotels tijdens deze droomreis

Je verblijft in Dubai in een 4 sterren hotel en in Abu Dhabi in een 5 sterren hotel! De kamers zijn van alle gemakken voorzien voor een zorgeloos verblijf, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten. Bovendien krijg je in beide hotels dagelijks een lekker ontbijt. Goede verzorging gegarandeerd dus!

dubai-977368_1920 pixabay

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)