Droomvakantie ABC-eilandhoppen

15 of 20 dagen eilanden hoppen op Aruba, Curaçao en Bonaire!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €19,50
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 17.10.19 tot 31.10.19
P.p. vanaf € 2203,-

Beleef het beste uit de Caribische Eilanden met deze fantastische fly & drive aanbieding waarbij je gaat eilandhoppen langs de ABC-eilanden. Ontdek Aruba, Bonaire en Curaçao per vliegtuig/huurauto waarbij je ook nog eens verblijft in luxe 4* hotels. Boek nu deze droomvakantie!

Bounty stranden en wuivende palmbomen in de Caraïben

Het Caribisch gebied staat bekend om de perfecte stranden, helderblauwe water en de tropische temperaturen. Beleef naast deze heerlijke karakteristieken nu ook het lokale leven. Jij gaat namelijk eilandhoppen en tegelijkertijd rondcruisen. Ontdek het koloniale verleden van de ABC-eilanden op Nederlands grondgebied en duik terug in het turbulente verleden van deze paradijs eilanden. Rijd in je huurauto langs de mooiste stranden en ontdek de verborgen plekjes waar alleen de échte locals komen.

Aruba

Fly & drive ABC-eilanden

Met deze complete fly & drive aanbieding ontdek jij Aruba, Bonaire en Curaçao op dé manier. Cruise langs de mooiste stranden en kleurrijke huisjes om vervolgens per vliegtuig naar het volgende eiland te hoppen. Je vluchten, all inclusive huurauto en verblijven in luxe 4* hotels zitten allemaal inbegrepen in de prijs. Check hier het hele programma en je route.

Bonaire

screenshot van de deal

Screenshot deal