Onvergetelijke 15-daagse rondreis Bali

Inclusief directe KLM vluchten, hotels, transfers en excursies

  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 899,-

** Deze reis is helaas verlopen. Bekijk hier mijn actuele goedkope Bali vakanties.**

Onvergetelijke 15-daagse rondreis over het prachtige Indonesische eiland Bali; dat is een reis om nooit te vergeten! Met deze specifieke aanbieding die ik nu voor je heb vertrek jij nu wel heel goedkoop op deze reis. Inclusief directe vluchten met KLM, meerdere hotels op Bali, alle transfers en vele excursies is de totaalprijs momenteel slechts €899! Zo goedkoop zie je zo’n rondreis over Bali toch niet vaak. Bekijk hier snel de volledige reisroute die zorgvuldig voor je is samengesteld en alle verder details en data.

rondreis bali

Rondreis op Bali

Een rondreis over Bali is een reis om nooit te vergeten; een werkelijke droomvakantie staat je hier te wachten! Een Bali vakantie blijft je namelijk zeker te weten de rest van je leven bij. Wat dacht je van de prachtige stranden in Sanur, of de imposante Mount Agung; de hoogste vulkaan van het eiland? Vergeet natuurlijk ook niet de natuurlijke pracht rondom Ubud, of de leuke hoofdstad Denpasar! Lees je voor je reis goed in – of kom vooral gewoon in de stemming – met mijn reisbericht Bali; vol met tips en informatie over dit prachtige eiland.

rondreis bali

Een rondreis om nooit te vergeten

Met deze 15-daagse rondreis over Bali krijg je onder professionele en ervaren begeleiding alle hoogtepunten van dit geweldige eiland te zien. Alles is voor je tot in de puntjes geregeld, zoals bijvoorbeeld de hotels, de excursies, maar ook de directe vluchten met KLM! Kijk hier voor meer informatie en details voor deze geweldige rondreis.

rondreis bali

screenshot van de deal

rondreis bali