Dubai is een must visit voor iedereen. Al is het alleen voor de geweldige architectuur. Ik heb vaak het idee dat mensen denken dat een vakantie in Dubai erg duur is terwijl dat juist helemaal niet waar is. Zo heb ik op de website van arke.nl een 5 daagse reis gevonden inclusief vluchten, transfer en verblijf het 3 sterren Golden Sands hotel voor maar  €399 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) Een mega geweldige deal en aangezien de plekken beperkt zijn raad ik je aan gelijk te boeken.

Vertrek is op 20 maart vanuit Amsterdam. Je vliegt met Arkefly naar Dubai en na aankomst ga je per transfer naar het Gold Sands hotel wat met een 7.9 word beoordeeld.  Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Het hotel heeft oa een zwembad en is dichtbij de metro zodat je heel erg makkelijk de stad kunt verkennen. Een geweldig hotel voor je Dubai vakantie. In maart is het maximaal 33 graden en de watertemperatuur ligt bij 25 graden en aangezien het makkelijk 45 graden kan worden in de hete maanden is het dus een goede periode om in Dubai te zien. (Want het kan altijd warmer)

Artikelbild_Dubai_Burj_Al_Arab_2

Dubai arke1

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)