Eind november naar de zon en wanen in volledige luxe? Dat kan zeker met deze deal! 5 dagen in een gloednieuw 5-sterren Rotana hotel in Dubai voor maar €449(!) Echt een super deal. Dit hotel kost normaal al meer dan 100 euro per nacht!

Het met een 9.5 beoordeelde 5-sterren Al Ghurair Rayhaan by Rotana is echt een aanwinst voor Dubai. Het is centraal gelegen in de buurt van prachtige bezienswaardigheden als de Gold Souk, Spice Souk, Dubai Heritage Village en de Dubai Creek. Daarnaast kun je met de dichtbij gelegen metro heel makkelijk door Dubai reizen.

Naast de luxe die Dubai te bieden heeft, doet dit hotel echt de Rotana standaard eer aan. Naast de verschillende bars, restauranten en zwembaden die in het hotel zitten, bied het hotel ook een super deluxe ‘Zen the Spa’ healthclub met volledig uitgeruste spa en massage faciliteiten. En ‘Shop-till-you-drop’ is natuurlijk ook mogelijk en hoe(!) Dit hotel zit vast een een één van de grotere shopping malls waar Dubai om bekend staat.

Je vliegt donderdagavond 27 november vanaf Amsterdam, Schiphol met ArkeFly naar Dubai alwaar je de volgende ochtend vroeg aankomt. Hier pak je de Dubai Metro die je binnen een mum van tijd bij je hotel afzet.

Boek snel en geniet! Let wel, op = op!

Middle_East_Dubai_AlGhurairRayhaanRotana_II

Ga voor luxe! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-10-14 at 9.49.33 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)